HTML

Világ vicce

Minden, amin csak mosolyogni lehet.

Friss topikok

  • Gart: 2008.06.16. 20.15. Ma egész nap ez az új kormányzati portál ügy foglalkoztatott...Azt hittem a po... (2008.06.17. 04:59) A legjobb ajánlat, mi?

Linkblog

Igazságszolgáltatás

2008.07.02. 13:13 Para Dogma

2007 novemberében a híres Kossuth téri rendszerváltók be nem jelentett tüntetést tartottak a belvárosi Batthyány-örökmécsesnél. A rendőrség feloszlatta a tüntetést, több embert előállítottak. Köztük az Index és a hvg.hu újságíróit is. Eljárást is indítottak ellenük, ami már önmagában is egy paródia. Mindkét újságíró ügyében megszületett az ítélet is. Nehogy azt gondolják, hogy ugyanazért a(z) (el nem követett) cselekményért egyező határozatokat hoztak! Az Index munkatársa ellen megszüntették az eljárást, a hvg.hu újságíróját viszont 15 ezer forintos büntetést kapott rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség címén. Mi ez, ha nem vicc?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagvicce.blog.hu/api/trackback/id/tr18549508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása